Terug Het Pachthof  
Foto's: 01 - 02 - 03     
.
 Gegevens:                             Gesproken talen: NL - FR - E
 Contact: Betty Claes
 Adres: Thewitstraat 8
3891 Borlo
 Tel: 0032 (0)11/88.39.23
 Fax: -
 Mobiel: -
 Email: << klik hier >>
 Website: << klik hier >>
 Lid van: Toerisme Limburg - Hoeve en Plattelandstoerisme
Beschrijving:
Ligging: Het Pachthof *** is een vierkantshoeve gelegen in het Haspengouwse Borlo, een deelgemeente van Gingelom. Sint Truiden, Tongeren, Borgloon Luik, Tienen, Leuven zijn allen niet verder dan max. 30 km verwijdert. De omgeving nodigt uit tot wandelen (vertrekpunt van cicindriawandelnetwerk), fietsen (gelegen tussen knooppunt 182 en 183) en cultuur opsnuiven in de musea van Sint Truiden (gratis te bezoeken) of proeven van ambachtelijk gebrouwen bier. Wij bieden eveneens de slechtweergarantiebonnen aan van Toerisme Limburg.
Logies: Je verblijft in rookvrije gastenkamers in korenbloemblauw, appelgroen of het voormalige duiventil duifblauw. De sfeervolle kamers zijn o.a. ingericht met Luiks Antiek en kasteelmeubilair. Elke kamer heeft eigen sanitair, tv, internet, dvd, mini-bar, en radio/cd-speler. BIERARRANGEMENT: Als je het bierarrangement boekt krijgt je maaltijd extra smaak met aangepaste bieren en een woordje uitleg. Voor dit bierarrangement verblijf je 3 dagen op het Pachthof met 2 overnachtingen, 2 x ontbijtbuffet, een driegangenmenu en een 4-gangenmenu met aangepaste degustatiebieren. FIETSEN: Ook hier verblijf je 3 dagen met 2 overnachtingen, 2 x ontbijtbuffet en 2 x driegangenmenu. Een streekbier voor of na een fietstocht en een fietsknooppuntenkaart. De arrangementen zijn steeds te boeken voor 2 personen. Verlengingen zijn mogelijk.
Max. aantal personen: 6 x 2 personen
Extra: Afgesloten motorenparking voor de verblijfsgasten die met de motor rondtoeren. Extra festiviteiten in april de bloesemmaand en in juni de Kastelenmaand. Wij organiseren ook een Halloween-event van het eerste weekend van oktober tot het eerste weekend na 1 november. Tijdens de wintermaanden is er een tentoonstelling rond Winter 1944 de tijd dat de Amerikaanse soldaten kwamen uitrusten van het oorlogsgeweld tijdens het Ardennenoffensief.

 De tarieven:                                                         
Uitgebreide prijslijst is te vinden op onze website 
     


 Faciliteiten:                                        Plattelandstoerisme
Parking aanwezig Bed & Breakfast
Verboden te roken Warme maaltijden
Tuin met meubelen Men kan fietsen huren
Huisdieren niet toegelaten GR-wandelpad in de buurt
Televisie aanwezig Internetaansluiting mogelijk